Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Stefan Van Der Glas
Werk & Geld

Stefan Van Der Glas 84.97 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Stefan Van der Glas 84.97 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Stefan Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 61.12 punten heeft Stefan Van der Glas duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 5.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.55 punten in relatie tot Stefan Van der Glas. Het aantal van 5.55 punten behoorlijk laag.

Stefan Van Der Glas 97.21 Punten

Stefan Van der Glas scoort 97.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 91.66 punten wint Stefan Van der Glas ruim van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Stefan Van Der Glas 55.31 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Stefan Van der Glas 55.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Stefan Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 26.29 punten scoort Stefan Van der Glas slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: