Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Stephan Glastra
Werk & Geld

Stephan Glastra 74.17 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Stephan Glastra en Gerard Van IJsselmuiden. Stephan Glastra scoort 74.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 22.73 punten scoort Stephan Glastra slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 5.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.48 punten in relatie tot Stephan Glastra. Het aantal van 5.48 punten behoorlijk laag.

Stephan Glastra 2.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Stephan Glastra 2.24 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.24 punten behoorlijk laag.

Met 3.24 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Stephan Glastra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Stephan Glastra 35.89 Punten

Stephan Glastra scoort 35.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Stephan Glastra en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 14.45 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Stephan Glastra op Liefdes en Relatie gebied dan Stephan Glastra.
Bekijk ook de Combats tussen: