Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sterkenburg Egmond
Werk & Geld

Sterkenburg Egmond 40.21 Punten

Sterkenburg egmond scoort 40.21 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Sterkenburg egmond en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 13.94 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Sterkenburg egmond in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 61.25 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 61.25 punten in relatie tot Sterkenburg egmond in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sterkenburg Egmond 54.45 Punten

Sterkenburg egmond scoort 54.45 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.8 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Sterkenburg egmond in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sterkenburg Egmond 71.26 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sterkenburg egmond en Gerard Van IJsselmuiden. Sterkenburg egmond scoort 71.26 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 4.93 punten verschil scoort Sterkenburg egmond net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: