Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Suzanne Gladpootjes
Werk & Geld

Suzanne Gladpootjes 19.67 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Suzanne Gladpootjes 19.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 19.67 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Suzanne Gladpootjes en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 6.7 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Suzanne Gladpootjes in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 49.94 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 49.94 punten in relatie tot Suzanne Gladpootjes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Suzanne Gladpootjes 82.11 Punten

Suzanne Gladpootjes scoort 82.11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.17 punten is Suzanne Gladpootjes de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Suzanne Gladpootjes 13.73 Punten

Suzanne Gladpootjes scoort 13.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 13.73 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Suzanne Gladpootjes en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met 8.14 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Suzanne Gladpootjes op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: