Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sybo Glas
Werk & Geld

Sybo Glas 36.56 Punten

Sybo Glas scoort 36.56 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Sybo Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 41.23 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Sybo Glas de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Sybo Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 14.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.68 punten in relatie tot Sybo Glas. Het aantal van 14.68 punten redelijk laag.

Sybo Glas 98.97 Punten

Sybo Glas scoort 98.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 84.29 punten wint Sybo Glas met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sybo Glas 83.54 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Sybo Glas 83.54 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 38.87 punten is Sybo Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: