Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Sylvia Glas Vlaardingen
Werk & Geld

Sylvia Glas Vlaardingen 94.21 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sylvia Glas Vlaardingen 94.21 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sylvia Glas Vlaardingen en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een duidelijk verschil van 51.71 punten is Sylvia Glas Vlaardingen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Sylvia Glas Vlaardingen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 81.02 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 81.02 punten in relatie tot Sylvia Glas Vlaardingen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sylvia Glas Vlaardingen 87.87 Punten

Sylvia Glas Vlaardingen scoort 87.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.85 punten verschil scoort Sylvia Glas Vlaardingen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sylvia Glas Vlaardingen 5.89 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sylvia Glas Vlaardingen 5.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 5.89 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sylvia Glas Vlaardingen en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 74.17 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Sylvia Glas Vlaardingen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: