Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Teresa Vazquez Del Tin
Werk & Geld

Teresa Vazquez Del Tin 15.44 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Teresa Vazquez Del Tin 15.44 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 15.44 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Teresa Vazquez Del Tin en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 3.77 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Teresa Vazquez Del Tin in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.36 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.36 punten in relatie tot Teresa Vazquez Del Tin. Het aantal van 18.36 punten redelijk laag.

Teresa Vazquez Del Tin 53.97 Punten

Teresa Vazquez Del Tin scoort 53.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.61 punten is Teresa Vazquez Del Tin de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Teresa Vazquez Del Tin 63.46 Punten

Teresa Vazquez Del Tin scoort 63.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Teresa Vazquez Del Tin en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 56.06 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Teresa Vazquez Del Tin in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: