Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Tessa Glavin Thestation Tim
Werk & Geld

Tessa Glavin Thestation Tim 93.02 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Tessa Glavin thestation Tim 93.02 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Tessa Glavin thestation Tim en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 64.91 punten heeft Tessa Glavin thestation Tim duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 96.46 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 96.46 punten in relatie tot Tessa Glavin thestation Tim in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Tessa Glavin Thestation Tim 0.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Tessa Glavin thestation Tim 0.75 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.75 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 95.71 punten wint Gerard Van IJsselmuiden ruim van Tessa Glavin thestation Tim in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tessa Glavin Thestation Tim 12.06 Punten

Tessa Glavin thestation Tim scoort 12.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 12.06 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Tessa Glavin thestation Tim en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 37.72 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Tessa Glavin thestation Tim de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: