Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Thea Glasbergen Korpershoek
Werk & Geld

Thea Glasbergen Korpershoek 22.98 Punten

Thea Glasbergen Korpershoek scoort 22.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Thea Glasbergen Korpershoek en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 22.48 punten scoort Thea Glasbergen Korpershoek slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 38.66 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 38.66 punten in relatie tot Thea Glasbergen Korpershoek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Thea Glasbergen Korpershoek 28.21 Punten

Thea Glasbergen Korpershoek scoort 28.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 10.45 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Thea Glasbergen Korpershoek in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Thea Glasbergen Korpershoek.
Liefde en Relaties

Thea Glasbergen Korpershoek 51.44 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Thea Glasbergen Korpershoek 51.44 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Thea Glasbergen Korpershoek en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 24.02 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Thea Glasbergen Korpershoek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: