Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Thijs Glandorf
Werk & Geld

Thijs Glandorf 93.65 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Thijs Glandorf 93.65 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Thijs Glandorf en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 78.92 punten heeft Thijs Glandorf met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 71.46 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 71.46 punten in relatie tot Thijs Glandorf in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Thijs Glandorf 19.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Thijs Glandorf 19.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.9 punten redelijk laag.

Met een verschil van 51.56 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Thijs Glandorf in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Thijs Glandorf 18.35 Punten

Thijs Glandorf scoort 18.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 18.35 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Thijs Glandorf en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 17.37 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Thijs Glandorf op Liefdes en Relatie gebied dan Thijs Glandorf.
Bekijk ook de Combats tussen: