Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Timmethie Glas
Werk & Geld

Timmethie Glas 95.42 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen timmethie Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort timmethie Glas 95.42 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

In deze categorie heeft, met een verschil van 62.19 punten, Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van timmethie Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 6.35 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.35 punten in relatie tot timmethie Glas. Het aantal van 6.35 punten behoorlijk laag.

Timmethie Glas 3.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort timmethie Glas 3.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 3.5 punten behoorlijk laag.

Met 2.85 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan timmethie Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Timmethie Glas 55.96 Punten

De aantrekkingskracht tussen timmethie Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort timmethie Glas 55.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.
Met 24.31 punten verschil scoort wint timmethie Glas in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: