Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Timmethy Glas
Werk & Geld

Timmethy Glas 14.55 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort timmethy Glas 14.55 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 14.55 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen timmethy Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 41.75 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van timmethy Glas de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over timmethy Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 12.32 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.32 punten in relatie tot timmethy Glas. Het aantal van 12.32 punten redelijk laag.

Timmethy Glas 56.31 Punten

timmethy Glas scoort 56.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 43.99 punten is timmethy Glas ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Timmethy Glas 0.91 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort timmethy Glas 0.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 0.91 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen timmethy Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met 0.14 punten verschil scoort timmethy Glas net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: