Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Timmothy Glas
Werk & Geld

Timmothy Glas 19.36 Punten

Timmothy Glas scoort 19.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 19.36 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Timmothy Glas en Gerard Van IJsselmuiden op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met 35.74 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Timmothy Glas de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 6.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.08 punten in relatie tot Timmothy Glas. Het aantal van 6.08 punten behoorlijk laag.

Timmothy Glas 2.03 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Timmothy Glas 2.03 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.03 punten behoorlijk laag.

Met 4.05 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Timmothy Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Timmothy Glas 32.46 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Timmothy Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Timmothy Glas scoort 32.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 49.17 punten wint Gerard Van IJsselmuiden het van Timmothy Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: