Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Tineke Glas Kregel
Werk & Geld

Tineke Glas Kregel 77.28 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Tineke Glas Kregel en Gerard Van IJsselmuiden. Tineke Glas Kregel scoort 77.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 53.41 punten is Tineke Glas Kregel de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Tineke Glas Kregel.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 10.7 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.7 punten in relatie tot Tineke Glas Kregel. Het aantal van 10.7 punten redelijk laag.

Tineke Glas Kregel 15.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Tineke Glas Kregel 15.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 15.54 punten redelijk laag.

Met 4.84 punten verschil scoort Tineke Glas Kregel net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tineke Glas Kregel 48.58 Punten

Tineke Glas Kregel scoort 48.58 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Tineke Glas Kregel en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 33.34 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Tineke Glas Kregel de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: