Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Tineke Glasbergen
Werk & Geld

Tineke Glasbergen 72.78 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Tineke Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden. Tineke Glasbergen scoort 72.78 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 24.16 punten scoort Tineke Glasbergen slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 17.79 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 17.79 punten in relatie tot Tineke Glasbergen. Het aantal van 17.79 punten redelijk laag.

Tineke Glasbergen 18.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Tineke Glasbergen 18.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 18.25 punten redelijk laag.

Met 0.46 punten verschil scoort Tineke Glasbergen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tineke Glasbergen 92.05 Punten

Tineke Glasbergen scoort 92.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 40.94 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Tineke Glasbergen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: