Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Tinus Glas
Werk & Geld

Tinus Glas 56.29 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Tinus Glas 56.29 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Tinus Glas en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 42.18 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Tinus Glas de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Tinus Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 7.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.25 punten in relatie tot Tinus Glas. Het aantal van 7.25 punten behoorlijk laag.

Tinus Glas 51.39 Punten

Tinus Glas scoort 51.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.14 punten is Tinus Glas ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tinus Glas 22.27 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Tinus Glas 22.27 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Tinus Glas en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 53.18 punten heeft Tinus Glas ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: