Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Tobias Glaser Staalman
Werk & Geld

Tobias Glaser Staalman 4.84 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Tobias Glaser Staalman 4.84 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 4.84 punten weinig. Financieel gezien zal Tobias Glaser Staalman zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Tobias Glaser Staalman. Met een verschil van 40.88 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Tobias Glaser Staalman de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 3.42 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.42 punten in relatie tot Tobias Glaser Staalman. Het aantal van 3.42 punten behoorlijk laag.

Tobias Glaser Staalman 35.57 Punten

Tobias Glaser Staalman scoort 35.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.15 punten is Tobias Glaser Staalman de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Tobias Glaser Staalman 69.05 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Tobias Glaser Staalman en Gerard Van IJsselmuiden. Tobias Glaser Staalman scoort 69.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met een verschil van 37.59 punten verliest Gerard Van IJsselmuiden van Tobias Glaser Staalman in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: