Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Tom Tichelaar Lelystad
Werk & Geld

Tom Tichelaar Lelystad 94 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Tom Tichelaar Lelystad 94 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Tom Tichelaar Lelystad en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 71.59 punten heeft Tom Tichelaar Lelystad met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 36.84 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 36.84 punten in relatie tot Tom Tichelaar Lelystad in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Tom Tichelaar Lelystad 19.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Tom Tichelaar Lelystad 19.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.9 punten redelijk laag.

Met een verschil van 16.94 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Tom Tichelaar Lelystad in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Tom Tichelaar Lelystad.
Liefde en Relaties

Tom Tichelaar Lelystad 18.37 Punten

Tom Tichelaar Lelystad scoort 18.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 18.37 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Tom Tichelaar Lelystad en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 40.18 punten heeft Tom Tichelaar Lelystad verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: