Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Toni Vujanic
Werk & Geld

Toni Vujanic 2.59 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Toni vujanic 2.59 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 2.59 punten weinig. Financieel gezien zal Toni vujanic zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 54.87 punten is Toni vujanic ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 10.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.3 punten in relatie tot Toni vujanic. Het aantal van 10.3 punten redelijk laag.

Toni Vujanic 18.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Toni vujanic 18.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 18.37 punten redelijk laag.

Met 8.07 punten verschil scoort Toni vujanic net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Toni Vujanic 93.91 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. Toni vujanic scoort 93.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 74.52 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: