Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Totaal Ridderkerk Feenstra Joyce
Werk & Geld

Totaal Ridderkerk Feenstra Joyce 59.9 Punten

De samenwerkverhouding tussen totaal Ridderkerk Feenstra Joyce en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, totaal Ridderkerk Feenstra Joyce 59.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 27.02 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden minder dan totaal Ridderkerk Feenstra Joyce op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.22 punten in relatie tot totaal Ridderkerk Feenstra Joyce. Het aantal van 18.22 punten redelijk laag.

Totaal Ridderkerk Feenstra Joyce 79.14 Punten

totaal Ridderkerk Feenstra Joyce scoort 79.14 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 60.92 punten is totaal Ridderkerk Feenstra Joyce ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Totaal Ridderkerk Feenstra Joyce 66.24 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen totaal Ridderkerk Feenstra Joyce en Gerard Van IJsselmuiden. totaal Ridderkerk Feenstra Joyce scoort 66.24 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met een verschil van 40.1 punten wint totaal Ridderkerk Feenstra Joyce het van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: