Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Uschi Glas
Werk & Geld

Uschi Glas 71.15 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Uschi Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Uschi Glas scoort 71.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 43.39 punten is Uschi Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Uschi Glas de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 6.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.37 punten in relatie tot Uschi Glas. Het aantal van 6.37 punten behoorlijk laag.

Uschi Glas 19.42 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Uschi Glas 19.42 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.42 punten redelijk laag.

Met een verschil van 13.05 punten scoort Uschi Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Uschi Glas 10.7 Punten

Uschi Glas scoort 10.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 10.7 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Uschi Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 33.45 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Uschi Glas de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: