Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Van Christien Glabbeek
Werk & Geld

Van Christien Glabbeek 81.02 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Van Christien Glabbeek 81.02 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Van Christien Glabbeek.

Met 4.01 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Van Christien Glabbeek in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 68.51 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 68.51 punten in relatie tot Van Christien Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Van Christien Glabbeek 20.24 Punten

Van Christien Glabbeek scoort 20.24 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 48.27 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Van Christien Glabbeek de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Van Christien Glabbeek 23.81 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Van Christien Glabbeek 23.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Van Christien Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 36.72 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Van Christien Glabbeek de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: