Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Van Glabbeeck Christiaan
Werk & Geld

Van Glabbeeck Christiaan 97.28 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Van glabbeeck Christiaan en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Van glabbeeck Christiaan 97.28 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 53.44 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Van glabbeeck Christiaan de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 23.49 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 23.49 punten in relatie tot Van glabbeeck Christiaan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Van Glabbeeck Christiaan 77.72 Punten

Van glabbeeck Christiaan scoort 77.72 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 54.23 punten is Van glabbeeck Christiaan ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Van Glabbeeck Christiaan 43.58 Punten

Van glabbeeck Christiaan scoort 43.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Van glabbeeck Christiaan en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 42.11 punten wint Van glabbeeck Christiaan het van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: