Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Van Waaij Corrie Glasbergen
Werk & Geld

Van Waaij Corrie Glasbergen 40.8 Punten

Van waaij Corrie Glasbergen scoort 40.8 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Van waaij Corrie Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 40.11 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Van waaij Corrie Glasbergen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Van waaij Corrie Glasbergen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 11.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 11.86 punten in relatie tot Van waaij Corrie Glasbergen. Het aantal van 11.86 punten redelijk laag.

Van Waaij Corrie Glasbergen 83.36 Punten

Van waaij Corrie Glasbergen scoort 83.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Van Waaij Corrie Glasbergen 33.8 Punten

Van waaij Corrie Glasbergen scoort 33.8 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Van waaij Corrie Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 60.69 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Van waaij Corrie Glasbergen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: