Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Varvara Vazhinskaya
Werk & Geld

Varvara Vazhinskaya 43.91 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Varvara Vazhinskaya en Gerard Van IJsselmuiden. Varvara Vazhinskaya scoort 43.91 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 38.12 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Varvara Vazhinskaya de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 98.66 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 98.66 punten in relatie tot Varvara Vazhinskaya in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Varvara Vazhinskaya 62.67 Punten

Varvara Vazhinskaya scoort 62.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.99 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Varvara Vazhinskaya de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Varvara Vazhinskaya 2.74 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Varvara Vazhinskaya 2.74 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.74 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 9.68 punten verschil, net gewonnnen van Varvara Vazhinskaya.
Bekijk ook de Combats tussen: