Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Vaz Souza De Paula Ana
Werk & Geld

Vaz Souza De Paula Ana 75.49 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Vaz souza De Paula Ana en Gerard Van IJsselmuiden. Vaz souza De Paula Ana scoort 75.49 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 60 punten is Vaz souza De Paula Ana de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Vaz souza De Paula Ana.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 65.65 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 65.65 punten in relatie tot Vaz souza De Paula Ana in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vaz Souza De Paula Ana 13.19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Vaz souza De Paula Ana 13.19 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 13.19 punten redelijk laag.

Met een verschil van 52.46 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Vaz souza De Paula Ana in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vaz Souza De Paula Ana 10.97 Punten

Vaz souza De Paula Ana scoort 10.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 10.97 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Vaz souza De Paula Ana en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 36.88 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Vaz souza De Paula Ana de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: