Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Vazquez Martin Parra La De Ingrid
Werk & Geld

Vazquez Martin Parra La De Ingrid 92.97 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Vazquez Martin Parra la De Ingrid 92.97 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Vazquez Martin Parra la De Ingrid en Gerard Van IJsselmuiden.

In de Geld wen Werk categorie heeft Vazquez Martin Parra la De Ingrid met ruim 91.47 punten verschil, duidelijk gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 84.37 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 84.37 punten in relatie tot Vazquez Martin Parra la De Ingrid in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vazquez Martin Parra La De Ingrid 89.82 Punten

Vazquez Martin Parra la De Ingrid scoort 89.82 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 5.45 punten verschil scoort Vazquez Martin Parra la De Ingrid net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vazquez Martin Parra La De Ingrid 37.06 Punten

Vazquez Martin Parra la De Ingrid scoort 37.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Vazquez Martin Parra la De Ingrid en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 13.04 punten scoort Vazquez Martin Parra la De Ingrid beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: