Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Vdijken Klaver Coby
Werk & Geld

Vdijken Klaver Coby 71.99 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen vdijken Klaver Coby en Gerard Van IJsselmuiden. vdijken Klaver Coby scoort 71.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 33.12 punten is vdijken Klaver Coby de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 49.63 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 49.63 punten in relatie tot vdijken Klaver Coby in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vdijken Klaver Coby 15.91 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort vdijken Klaver Coby 15.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 15.91 punten redelijk laag.

Met een verschil van 33.72 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van vdijken Klaver Coby de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Vdijken Klaver Coby 54.5 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort vdijken Klaver Coby 54.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen vdijken Klaver Coby en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 32.65 punten is vdijken Klaver Coby de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: