Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Veselin Vujovic
Werk & Geld

Veselin Vujovic 20.43 Punten

veselin vujovic scoort 20.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen veselin vujovic en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 65.9 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van veselin vujovic in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.71 punten in relatie tot veselin vujovic. Het aantal van 1.71 punten behoorlijk laag.

Veselin Vujovic 9.06 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort veselin vujovic 9.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.06 punten behoorlijk laag.

Met 7.35 punten verschil scoort veselin vujovic net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Veselin Vujovic 45.03 Punten

veselin vujovic scoort 45.03 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen veselin vujovic en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 36.33 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van veselin vujovic de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: