Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Viilalba Saida
Werk & Geld

Viilalba Saida 15.51 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort viilalba Saida 15.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 15.51 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen viilalba Saida en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 70.85 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van viilalba Saida op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 8.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 8.11 punten in relatie tot viilalba Saida. Het aantal van 8.11 punten behoorlijk laag.

Viilalba Saida 32.87 Punten

viilalba Saida scoort 32.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.76 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan viilalba Saida op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Viilalba Saida 25.97 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort viilalba Saida 25.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen viilalba Saida en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 55.79 punten heeft viilalba Saida ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: