Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Viiserijmuseum
Werk & Geld

Viiserijmuseum 94.73 Punten

Binnen Werk en Geld scoort viiserijmuseum 94.73 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen viiserijmuseum en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 69.78 punten heeft viiserijmuseum duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 87.65 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 87.65 punten in relatie tot viiserijmuseum in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Viiserijmuseum 0.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort viiserijmuseum 0.37 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.37 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 87.28 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van viiserijmuseum in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Viiserijmuseum 5.92 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort viiserijmuseum 5.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 5.92 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen viiserijmuseum en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 93.31 punten verschil, duidelijk gewonnen van viiserijmuseum.
Bekijk ook de Combats tussen: