Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Viitanen Jenni
Werk & Geld

Viitanen Jenni 81.81 Punten

Binnen Werk en Geld scoort viitanen Jenni 81.81 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen viitanen Jenni en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 45.48 punten is viitanen Jenni de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat viitanen Jenni de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.26 punten in relatie tot viitanen Jenni. Het aantal van 1.26 punten behoorlijk laag.

Viitanen Jenni 10.87 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort viitanen Jenni 10.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 10.87 punten redelijk laag.

Met 9.61 punten verschil scoort viitanen Jenni net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Viitanen Jenni 73.86 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen viitanen Jenni en Gerard Van IJsselmuiden. viitanen Jenni scoort 73.86 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 7.47 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan viitanen Jenni op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: