Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Vova Krigina
Werk & Geld

Vova Krigina 92.54 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen vova krigina en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort vova krigina 92.54 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

In deze categorie heeft, met een verschil van 60.11 punten, Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van vova krigina.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.3 punten in relatie tot vova krigina. Het aantal van 1.3 punten behoorlijk laag.

Vova Krigina 68.33 Punten

vova krigina scoort 68.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 67.03 punten is vova krigina ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vova Krigina 93.28 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. vova krigina scoort 93.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 74.45 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: