Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Wendy Bedet Glasbergen
Werk & Geld

Wendy Bedet Glasbergen 76.76 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Wendy Bedet Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden. Wendy Bedet Glasbergen scoort 76.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met 3.25 punten verschil scoort Wendy Bedet Glasbergen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 19.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.37 punten in relatie tot Wendy Bedet Glasbergen. Het aantal van 19.37 punten redelijk laag.

Wendy Bedet Glasbergen 28.03 Punten

Wendy Bedet Glasbergen scoort 28.03 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.66 punten verschil scoort Wendy Bedet Glasbergen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wendy Bedet Glasbergen 48.55 Punten

Wendy Bedet Glasbergen scoort 48.55 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Wendy Bedet Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 27.66 punten scoort Wendy Bedet Glasbergen slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: