Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Wendy De Klerk Vdv Quintus
Werk & Geld

Wendy De Klerk Vdv Quintus 38.55 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Wendy De Klerk Vdv Quintus en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Wendy De Klerk Vdv Quintus scoort 38.55 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 55.41 punten is Wendy De Klerk Vdv Quintus ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 52.65 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 52.65 punten in relatie tot Wendy De Klerk Vdv Quintus in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wendy De Klerk Vdv Quintus 31.79 Punten

Wendy De Klerk Vdv Quintus scoort 31.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.86 punten scoort Wendy De Klerk Vdv Quintus slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wendy De Klerk Vdv Quintus 8.66 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Wendy De Klerk Vdv Quintus 8.66 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.66 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Wendy De Klerk Vdv Quintus met maaar 5.37 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: