Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Wendy Glazneborg
Werk & Geld

Wendy Glazneborg 65.12 Punten

Wendy glazneborg scoort 65.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Wendy glazneborg en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 41.22 punten is Wendy glazneborg de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Wendy glazneborg de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.26 punten in relatie tot Wendy glazneborg. Het aantal van 18.26 punten redelijk laag.

Wendy Glazneborg 8.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wendy glazneborg 8.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.46 punten behoorlijk laag.

Met 9.8 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Wendy glazneborg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wendy Glazneborg 35.32 Punten

Wendy glazneborg scoort 35.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Wendy glazneborg en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 47.07 punten heeft Wendy glazneborg verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: