Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Wesley Vdijen
Werk & Geld

Wesley Vdijen 64.34 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Wesley Vdijen en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied. Wesley Vdijen scoort 64.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met 33.02 punten verschil is Wesley Vdijen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 17.96 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 17.96 punten in relatie tot Wesley Vdijen. Het aantal van 17.96 punten redelijk laag.

Wesley Vdijen 4.16 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wesley Vdijen 4.16 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 4.16 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 13.8 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Wesley Vdijen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Wesley Vdijen.
Liefde en Relaties

Wesley Vdijen 66.52 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Wesley Vdijen en Gerard Van IJsselmuiden. Wesley Vdijen scoort 66.52 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Wesley Vdijen met een duidelijk verschil van 65.4 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: