Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Wieke Bekebredeadrie Glastra
Werk & Geld

Wieke Bekebredeadrie Glastra 57.47 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Wieke bekebredeadrie Glastra 57.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Wieke bekebredeadrie Glastra en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met 8.67 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Wieke bekebredeadrie Glastra in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 31.8 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 31.8 punten in relatie tot Wieke bekebredeadrie Glastra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wieke Bekebredeadrie Glastra 63.9 Punten

Wieke bekebredeadrie Glastra scoort 63.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.1 punten is Wieke bekebredeadrie Glastra de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Wieke Bekebredeadrie Glastra 22.34 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Wieke bekebredeadrie Glastra 22.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Wieke bekebredeadrie Glastra en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 35.9 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Wieke bekebredeadrie Glastra de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: