Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Wilfred Vdvrande
Werk & Geld

Wilfred Vdvrande 8.77 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Wilfred vdvrande 8.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.77 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Wilfred vdvrande en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 43.26 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Wilfred vdvrande de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Wilfred vdvrande.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.99 punten in relatie tot Wilfred vdvrande. Het aantal van 18.99 punten redelijk laag.

Wilfred Vdvrande 2.38 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wilfred vdvrande 2.38 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.38 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 16.61 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Wilfred vdvrande in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Wilfred vdvrande.
Liefde en Relaties

Wilfred Vdvrande 38.05 Punten

Wilfred vdvrande scoort 38.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Wilfred vdvrande en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met 5.61 punten verschil scoort Wilfred vdvrande net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: