Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Willeke Glas
Werk & Geld

Willeke Glas 42.11 Punten

Willeke Glas scoort 42.11 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Willeke Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 31.94 punten is Willeke Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 3.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.71 punten in relatie tot Willeke Glas. Het aantal van 3.71 punten behoorlijk laag.

Willeke Glas 37.66 Punten

Willeke Glas scoort 37.66 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.95 punten is Willeke Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Willeke Glas 2.63 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Willeke Glas 2.63 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 2.63 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Willeke Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 60.1 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Willeke Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: