Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Willem Glashouwer
Werk & Geld

Willem Glashouwer 38.38 Punten

Willem Glashouwer scoort 38.38 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Willem Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een duidelijk verschil van 53.16 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Willem Glashouwer in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Willem Glashouwer de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 34.12 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 34.12 punten in relatie tot Willem Glashouwer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Willem Glashouwer 95.07 Punten

Willem Glashouwer scoort 95.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 60.95 punten is Willem Glashouwer ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Willem Glashouwer 21.15 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Willem Glashouwer 21.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Willem Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 43.48 punten heeft Willem Glashouwer verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: