Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Willemijn Glaudemans
Werk & Geld

Willemijn Glaudemans 77.21 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Willemijn Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden. Willemijn Glaudemans scoort 77.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 16.69 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Willemijn Glaudemans in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 37.32 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 37.32 punten in relatie tot Willemijn Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Willemijn Glaudemans 52.25 Punten

Willemijn Glaudemans scoort 52.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.93 punten scoort Willemijn Glaudemans beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Willemijn Glaudemans 36.08 Punten

Willemijn Glaudemans scoort 36.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Willemijn Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 33.75 punten is Willemijn Glaudemans de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: