Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Wim Elfring Glanerbrug
Werk & Geld

Wim Elfring Glanerbrug 54.67 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Wim Elfring Glanerbrug 54.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Wim Elfring Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 37.86 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Wim Elfring Glanerbrug de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 86.68 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 86.68 punten in relatie tot Wim Elfring Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wim Elfring Glanerbrug 70.92 Punten

Wim Elfring Glanerbrug scoort 70.92 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 15.76 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Wim Elfring Glanerbrug in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Wim Elfring Glanerbrug.
Liefde en Relaties

Wim Elfring Glanerbrug 34.67 Punten

Wim Elfring Glanerbrug scoort 34.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Wim Elfring Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 45.75 punten heeft Wim Elfring Glanerbrug verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: