Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Wim Van Der Glas
Werk & Geld

Wim Van Der Glas 27.64 Punten

Wim Van der Glas scoort 27.64 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Wim Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 39.22 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Wim Van der Glas de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 15.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.25 punten in relatie tot Wim Van der Glas. Het aantal van 15.25 punten redelijk laag.

Wim Van Der Glas 25.11 Punten

Wim Van der Glas scoort 25.11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.86 punten verschil scoort Wim Van der Glas net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wim Van Der Glas 1.73 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Wim Van der Glas 1.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 1.73 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Wim Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 67.97 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Wim Van der Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: