Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Yvonne Gladpootjes
Werk & Geld

Yvonne Gladpootjes 78.76 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Yvonne Gladpootjes en Gerard Van IJsselmuiden. Yvonne Gladpootjes scoort 78.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 11.51 punten scoort Yvonne Gladpootjes beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 16.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 16.4 punten in relatie tot Yvonne Gladpootjes. Het aantal van 16.4 punten redelijk laag.

Yvonne Gladpootjes 18.67 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Yvonne Gladpootjes 18.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 18.67 punten redelijk laag.

Met 2.27 punten verschil scoort Yvonne Gladpootjes net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Yvonne Gladpootjes 98.67 Punten

Yvonne Gladpootjes scoort 98.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 22.65 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Yvonne Gladpootjes in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: