Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Yvonne Glas
Werk & Geld

Yvonne Glas 44.69 Punten

Yvonne Glas scoort 44.69 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Yvonne Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 40.73 punten is Yvonne Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Yvonne Glas de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 14.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.12 punten in relatie tot Yvonne Glas. Het aantal van 14.12 punten redelijk laag.

Yvonne Glas 70.49 Punten

Yvonne Glas scoort 70.49 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 56.37 punten is Yvonne Glas ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Yvonne Glas 27.79 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Yvonne Glas 27.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Yvonne Glas en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 35.59 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Yvonne Glas de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: