Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Zevenaar Glasbergen Barth
Werk & Geld

Zevenaar Glasbergen Barth 39.44 Punten

Zevenaar Glasbergen Barth scoort 39.44 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Zevenaar Glasbergen Barth en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 9.41 punten verschil scoort Zevenaar Glasbergen Barth net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 88.61 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 88.61 punten in relatie tot Zevenaar Glasbergen Barth in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Zevenaar Glasbergen Barth 38.83 Punten

Zevenaar Glasbergen Barth scoort 38.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.78 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Zevenaar Glasbergen Barth de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Zevenaar Glasbergen Barth 21.22 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Zevenaar Glasbergen Barth 21.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Zevenaar Glasbergen Barth en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 59.32 punten heeft Zevenaar Glasbergen Barth ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: