Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Zutphen Wilma In Gladpootjes
Werk & Geld

Zutphen Wilma In Gladpootjes 83.42 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Zutphen Wilma In Gladpootjes. Binnen Werk en Geld scoort Zutphen Wilma In Gladpootjes 83.42 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 4.03 punten verschil iets beter dan Zutphen Wilma In Gladpootjes.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 86.61 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 86.61 punten in relatie tot Zutphen Wilma In Gladpootjes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Zutphen Wilma In Gladpootjes 36.26 Punten

Zutphen Wilma In Gladpootjes scoort 36.26 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 50.35 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Zutphen Wilma In Gladpootjes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Zutphen Wilma In Gladpootjes 80.21 Punten

Binnen deze categorie scoort Zutphen Wilma In Gladpootjes 80.21 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een verschil van 18.95 punten van Zutphen Wilma In Gladpootjes.
Bekijk ook de Combats tussen: