Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerrit Post vs Joost Preuninger Delft
Werk & Geld

Joost Preuninger Delft 2.59 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Joost Preuninger Delft 2.59 punten in relatie tot Gerrit Post. Het aantal van 2.59 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Joost Preuninger Delft en Gerrit Post zijn.

Met een verschil van 40.87 punten is Gerrit Post de ten opzicht van Joost Preuninger Delft de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerrit Post de leiding geeft over Joost Preuninger Delft.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerrit Post 25.51 Punten

Gerrit Post scoort 25.51 punten in relatie tot Joost Preuninger Delft in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Joost Preuninger Delft 17.2 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Joost Preuninger Delft 17.2 punten in relatie tot Gerrit Post. Het aantal van 17.2 punten redelijk laag.

Met 8.31 punten verschil scoort Gerrit Post net iets beter dan Joost Preuninger Delft in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Joost Preuninger Delft 75.16 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Joost Preuninger Delft en Gerrit Post. Joost Preuninger Delft scoort 75.16 punten in relatie tot Gerrit Post in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 20.18 punten scoort Joost Preuninger Delft slechter dan Gerrit Post in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: