Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gilbert Sedney vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 55.7 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 55.7 punten in relatie tot Gilbert Sedney. De samenwerkverhouding tussen Patricia IJsseldijk en Gilbert Sedney kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 51.29 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Gilbert Sedney in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gilbert Sedney de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Gilbert Sedney 28.3 Punten

Gilbert Sedney scoort 28.3 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 9.59 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 9.59 punten in relatie tot Gilbert Sedney. Het aantal van 9.59 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 18.71 punten scoort Gilbert Sedney beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 53.48 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 53.48 punten in relatie tot Gilbert Sedney. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Gilbert Sedney is sterk.
Met een verschil van 17.04 punten scoort Gilbert Sedney beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: